3 nemme øvelser, som hjælper dig igennem din arbejdsdag

Bare lidt bevægelse og tid væk fra computerskærmen i løbet af dagen kan gøre en kæmpe forskel. Skønne Frida Hallqvist deler 3 nemme øvelser, som hjælper dig igennem din arbejdsdag. Disse øvelser giver dig energi og løsner op i ryg, nakke, skuldre og hofterne.

Øvelse 1: Twist overkroppen fra side til side uden at du flytte hofterne så du roterer i ryggen og løsner op for spændinger. Kan laves både siddende og stående. Spænd op i mavemusklerne og slap af i dine skuldre og træk vejret dyb og roligt. Lav 10 gentagelser.

 

Øvelse 2: Stå på et ben og åbne nu det ene knæ ud til siden så du løsner op i dine hofte. Gentag på begge ben 10 gange. Denne øvelse er super hvis man har siddet stille og arbejdet i mange timer. Så har man brug for at strække hofterne.

 


Øvelse 3:
Sæt hænderne på dine skuldre og lav store cirkler med dine albue. Prøv at trække dine albue så langt bagud som muligt. Gentag 10 gentagelser. Denne øvelse hjælper på spændte skuldre og nakke og er super god hvis man har skrevet på computer i mange timer. Husk at trække vejret helt roligt og dybt under tiden du laver øvelsen.

 

Besøg Frida’s seje Univers Body by Frida, hvor hun tilbyder Livestream træninger, online bootcamp og meget mere lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!