4 øvelser, som giver dig overskud og ro i kroppen

Føler du dig presset? Har du svært ved at falde i søvn? Eller vil du bare gerne have lidt mere ro i krop og hoved? Det behøver ikke at være svært at få lidt bevægelse ind i hverdagen. Skønne Frida Hallqvist deler 4 nemme øvelser, som strækker kroppen og giver dig overskud og ro i kroppen.

Øvelse 1: Læg dig på maven og placer dine hænder ved siden af dine øjne. Kom op på dine albuer, så du strækker ryggen og åbner op i dine kraveben. Hvis du kan, så stræk armene helt strakte. Gentag 10 gange.

Øvelse 2: Kom frem på et bøjet ben og stræk det andet ben bagud. Åbn op i din hofte og hold positionen i 30 sekunder på hvert ben. Hvis det er for svært, så placer det bagerste knæ i gulvet.

Øvelse 3: Sæt dig på gulvet og rund i ryggen. Hold fast i dine ben og rul nu som en lille bold bagud, så du masserer ryggen på måtten. Rul med små bevægelser frem og tilbage og få hele rygsøjlen ned i gulvet. Rul 10 gange eller flere.

Øvelse 4: Stå i en trekant på hænder og fødder. Prøv at strække ryggen så den bliver lang og løft op i dine hofter. Gå gerne på stedet med dine fødder så du skiftevis presser en hæl ned i gulvet. Du strækker hele bagsiden af kroppen og får gang i din blodcirkulation. Træk vejret dybt og roligt og slap af din nakke. Stå i positionen i ca. 30 sekunder op til 1 minut.

Besøg Frida’s seje Univers Body by Frida, hvor hun tilbyder Livestream træninger, online bootcamp og meget mere lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:
• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter
• Hygge-interviews med dine favorit celebs
• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!