7 gode idéer til hygge i haven

Sommeren er for alvor skudt i gang, hvilket betyder havehygge og udendørsaktiviteter. Jeg giver dig derfor mine 7 tips til, hvordan du bedst muligt kan hygge dig i haven i det gode vejr.

1. Tag på picnic

Ingen siger at man behøver at gå længere end sin egen have, for at tage på picnic. Pak derfor sommertasken med din yndlingsfrokost, en flaske vin og et par glas. Husk et blødt tæppe og en vase til et par selvplukket blomster.

2. Fordyb dig i en god bog

Findes der noget bedre end at fordybe sig i end god bog? Det tror jeg næppe. Lad tiden flyve og drøm dig ind i bogens univers. Husk at hoppe i hyggetøjet inden, så du rigtig kan slappe af.

3. Inviter din veninde på date

Inviter din veninde over til et glas eftermiddagsvin i solen, og nyd at I har tiden til at sludre.

4. Lær at grille

Jeg er ikke den store grillmester, men nu hvor grillsæsonen er skudt i gang, er det måske på tide at lære det? Find et par tips og tricks på YouTube og overrask dine nærmest med en lækker grillmenu.

5. Spil et spil

Er du til stangtennis, kongespil eller måske noget helt tredje? Der findes et hav af spil derude, som er god underholdning på en dejlig sommerdag.

6. Gør dine omgivelser hyggelige

Forvandl din have til den oase, som du altid har drømt om. Start med at lægge en plan for, hvordan din have skal se ud og slip derefter din indre gartner løs. Husk dog både solcreme og solhat, så du ikke bliver forbrændt i solen.

7. Grin og snak til langt ud på natten

De lune nætter gør det muligt, at kunne sidde på terrassen til langt ud på natten, hvilket skal udnyttes på bedste vis. Spis middag med din kæreste, mand eller veninde og grin til den lyse morgen. Hvis du er lidt kuldskær, så kan du finde vores store udvalg af striktrøjer her.

Glade tanker og solskinshilsner fra
Julie & Team Cozy by JZ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!