Cozy’s efterårsfavoritter

Vi har netop lanceret den nye efterår/vinter kollektion og vi er SÅ glade for at I har taget så godt imod den. Vi har udvalgt vores absolutte favoritter til et blødt, behageligt og hyggeligt efterår. Måske du kan finde din favorit iblandt?

1 og 2.  Vores nye COMFORT serie er det ultimative hyggetøj! Det fineste, blødeste og mest behagelige af slagsen. Bukser, bluse og kjole kan fås i sort, grå eller blå. COMFORT bluse, 499 kr. COMFORT bukser, 399 kr. Find serien her.

3 og 4. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker strømper hos Cozy! Fyld skuffen op med de blødeste strømper til efteråret og dine trætte fødder vil takke dig hver dag. WORKOUT TOMMOROW sok, 149 kr. Find dem her. SUNDAY PANCAKES sok, 129 kr. Find dem her.

5. Vi går en koldere og mørkere tid i møde og du skal passe ekstra godt på dig selv. Forkæl din krop og sind med denne lækre kropsolie med lavendel duft. Bi har et forslag: varmt bad, lavendelolie, Cozy hyggetøj og under dynen. Det lyder da meget fristende, ik’? 😉 Karmameju kropsolie med lavendel, 349 kr. Find den her.

6. En varmedunk er en god hjælp året rundt og du kan fx. bruge den til at varme dine fødder, ryg eller lænd. Den kan være ekstra uundværlig den ene gang om måneden, hvor vi kvinder har ekstra behov for hjælp og døjer med smerter og ubehag. Denne udgave er ekstra luksus med sit bløde varme lammeskind. Varmedunk i lammeskind, 479 kr. Find den her.

7. Levende lys er noget af det hyggeligste og så gør det jo heller ikke noget at denne stage er hamrende smuk og pynter fint i hjemmet! Rå Himalaya fyrfadsstage, 99 kr. Find den her.

 

Pssst.. Se hele den nye, behagelige og hyggelige efterårskollektion her. Og husk at du løbende kan besøge siden her hvor der kommer meget mere inspiration, tips  til selvhjælp og spændende interviews.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!