De fineste negletrends denne sommer

Vi har i samarbejde med dygtige Nailbeauty fundet nogle af de fineste negletrends denne sommer. Gå sommeren i møde med smukke negle på hænder og fødder, som kan fuldende ethvert sommer-outfit!

Nailbeauty har lavet de fineste negle på nogle af pigerne fra Team Cozy, som vi vil vise dig her.

Fransk med et twist:

Du kender sikkert de klassiske franske negle med hvid/pink kant, men denne sommer får det et ekstra twist! Dette kan laves på forskellige måder.

Michelle og Maria viser her to bud på fransk med et twist.  I stedet for den klassiske hvid/pink er det med pang-farver (Michelle) og/eller lagt på skrå (Maria).

1. Fransk med et twist – pang-farver

Michelle er i vores SUMMER CRUSH buksedragt med to forskellige par sko: Explore Sandal i brun og COOL COMFORT i sort.
Michelle er hos Cozy en uundværlig hjælp til vores produktchef Birgit i forhold til at udvikle nye kollektioner og produkter. 

2. Fransk med et twist – lagt på skrå

Maria er hoppet i vores FLOWERCHILD shorts, TOUCH OF FREEDOM t-shirt og Walking on air slippers I blå.
Maria er en af vores søde hyggehelpers, som hjælper dig på vores kundeservice chat eller mail. 

Rainbow-manicure: Dette er en af de mest populære trends denne sommer. Rainbow manicure kan man lave med flere forskellige temaer afhængig af ønske og personlighed. Fx. flere nuancer af nude, neon-farver eller med pastel-farver, som Birgit så fint viser på billederne herunder.

3. Rainbow manicure – pastelfarver 

Birgit er i vores Flowerchild kjole – Blue Flower og Cocktail hour sko I brun.
Birgit er vores dygtige produktchef og har det primære ansvar (i samarbejde med Julie) for at udvikle nye hyggelige og behagelige produkter til jer. Hun arbejder langt ud i tiden, da det er et kæmpe arbejde at udvikle en ny kollektion.

Blomster: Håndmalet i et farvetema eller i folie. Fremtrædende farver denne sommer er bl.a. orange, 80’er pink, grøn og blå i alle nuancer.

4. Blomster – håndmalet 

Caroline har her fået håndmalet de fineste sommer-blomster på neglene, mens Freja har fået den fineste blå helfarve og den ene negl med blomster-folie.

5. Blomster – med folie 

Caroline er i vores fine, nye FARM GIRL kjole, mens Freja er i vores basis SOFT TOUCH t-shirt og Walking on air slippers i brun.

Caroline er som Maria en af vores søde hyggehelpers, som hjælper dig på vores kundeservice chat eller mail. 
Freja er vores dygtige salgsleder, som har det primære ansvar for salg. Freja kører mange kilometer i hendes bil landet rundt for at besøge vores søde forhandlere. 

Fælles er at neglene denne sommer skal have personlighed/afspejle personligheden, Som du kan se på billederne her, er der uendelige muligheder for at personliggøre neglene til netop dig og din personlighed 🙂

Alle negle er lavet i samarbejde med de dygtigste og sødeste kvinder fra Nailbeauty, som vi varmt kan anbefale til dig få gjort dine negle sommer-klar!

https://nailbeauty.dk

Frederiksborgvej 84
2400 København V

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!