Læs Julies ærlige fortælling om et hårdt 2020 og hvordan hun har hygget sig vejen igennem!

Kæreste Cozy ven

 

Så kan vi ikke komme udenom det: efteråret er her. Men det er måske også helt ok? Måske vi har brug for at stoppe lidt op, mærke efter og pleje os selv ovenpå 2020. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har haft et… lad os kalde det: udfordrende forår, og en… anderledes sommer;) Et strålende højdepunkt var dog, at jeg blev forlovet med min kæreste Andreas. Men ligesom jeg delte den fortælling herinde på Cozy Universe eksklusivt med dig, vil jeg også dele min ærlige fortælling, om de knap så festlige tider der har været i år, og hvorfor jeg glæder mig til, og har brug for efteråret. 

Lad mig tage dig lidt tilbage. Pandemien, som jeg ikke engang orker at kalde ved sit navn, kom i foråret da jeg rendte rundt i Spanien på iværksætter bootcampen Seedster, og holdt foredrag om hvor godt det gik for Cozy… Jeg fik bogstaveligt talt revet hyggetæppet væk under mig, før jeg kunne nå at sige ‘Sangria’! 


“Danmark lukker ned. Alle vores over 150 butikskunder lukker ned. Andre lande og deres grænser lukker ned. Så vi ikke kan få vores produkter produceret længere, eller få dem hjem for den sags skyld. Og selv hvis de kommer hjem, er der ikke nogle butikker at sende dem ud til.” 

Det var i korte træk hvad jeg fik at vide, da jeg efter mit foredrag, var taget ud og spise fejrings-pizza og drikke rødvin. 5 timer efter sad jeg – meget stille – på et fly hjem. 

Efterfølgende fulgte en tid med hvad der kun kan beskrives som total kaos. Jeg havde lige hyret to nye medarbejdere. Hvad med deres løn? Og på hvilken måde skulle jeg få jeg mine sommervarer hjem fra Italien, Portugal, Kina, Indien og Tyrkiet? Hvordan havde mine butikskunder det? Kunne vi betale vores regninger? Hvorledes kunne jeg passe på min familie og dem jeg holdt af? Hvordan skulle jeg sælge vores næste vinterkollektion (som jeg allerede havde betalt) til butiks kunderne, hvis jeg ikke kunne komme ud til dem og sælge den? Med andre ord: Hvordan undgik vi at gå konkurs?

Og måske vigtigst af alt: hvordan skulle jeg selv holde til dette pres og stadig kunne være noget for mine nærmeste? En situation og komplikation ingen af os har oplevet før. Jeg var jo chefen. Hvordan fandt jeg roen, strategien og gå-på-modet, når hvad jeg havde mest lyst til, var at gå i seng og sove 100 år?

 Dagen efter jeg var kommet hjem fra Spanien, sad jeg i joggingtøj på min sofa, med et tomt udtryk over mit ansigt, og følte mig komplet lammet over umuligheds-opgaven foran mig. 

Jeg vidste simpelthen ikke hvad jeg skulle gøre… En ting jeg har lært at gøre i de situationer, er, at lukke øjnene og bare fokusere på at trække vejret dybt ind og ud. I lang tid. Afslappe og mærke min krop. Tænke afslappet over emnet der besværer mig, og se hvad der kommer til mig. Og der på min elskede sofa, kom jeg til at tænke tilbage på, hvad jeg faktisk havde nævnt på mit foredrag i Spanien. Hvilke redskaber der havde hjulpet mig gennem Cozy’s andre kriser/udfordringer. Den formel jeg normalt bruger, for at komme igennem hårde tider. “Det eneste jeg kan gøre, er at prøve dem af på denne udfordring”. Og det var det jeg gjorde. Det har på ingen måde været let. Og vi er stadig ikke 100% igennem. Der er stadig hængepartier og udfordringer. Men vi er her stadig, og bevæger os heldigvis fremad. Hvordan har vi gjort? Det vil jeg dele lidt om her i 4 enkle pointer. 


De 4 M’er

  • MOVE THE NEEDLE 

Find ud af hvad der er dine mål. Hvad der konkret skal til, for at dit firma eller du bliver en succes. Skriv det ned, og skriv derefter ned hvilke opgaver der skal til, for målene bliver opnået. Arbejd primært på DISSE opgaver hver dag. Altså de opgaver der rent faktisk betyder noget for din indtjening eller fremgang. Man kan tit tabe sig selv i opgaver, der faktisk ikke betyder det store.

 

  • MASCHINE

Hvis du vil opnå noget ekstraordinært, må du gøre dig selv ekstraordinær. Fokusér på din sundhed. Spis sundere end du plejer. Drik (meget) mindre alkohol og kaffe. Drik mere vand. Bevæg dig hver dag. Meditér. Omgiv dig med de mennesker der gør dig glad. Sov 7-9 timer hver dag. Læs bøger og hør podcast om de ting du kan blive bedre til. Bliv. En. Maskine.

 

  • MINDSET

Denne er så vigtig. Arbejd på hvordan du taler til dig selv. Ikke mere nedladende og hård selvsnak – du må kun snakke til dig selv, som du ville til din bedste veninde. Du er ikke “dum!” hvis der er noget du ikke kan finde ud af. Du er sej fordi du forsøgte, og der er ting du kan gøre, så du KAN finde ud af det. Elsk dig selv. Og hvis du ikke elsker dig selv: så vid, at det er noget du har fortjent (jo det er kraftstejlemer!), og det er noget man kan arbejde på og lære. Der er masser af bøger og podcasts om emnet.

At være positiv, taknemmelig og konstruktiv er din nye og eneste opgave mentalt. 

Og at meditere. Ligegyldig hvor travl du er. Bare lidt. Bare at du skaber et frirum for din hjerne en gang om dagen. Hvor du kommer tilbage i kroppen og roen. 

Læs evt hvordan vi mediterer her.

 

  • MORE HUSTLE

I kriser er der ikke tid til alt. Alt kan ikke gøres perfekt. Og du kommer til at lave fejl. Derudover har du måske ikke al den kapital der skal til, for at løse opgaver du nemt kan normalt. Derfor er der også behov for den lidt kreative og frække krejler-del af din hjerne. Din indre hustler. Du må forhandle ALT. Du må få priser ned. Du må forhandle betalingsbetingelser eller andet der kan hjælpe dig eller din virksomhed. Du må finde måder at gøre det umulige muligt på. Du skal selvfølgelig ikke lyve eller stjæle eller begå kriminalitet, men du må angribe udfordringerne kreativt. Hvad har du at tilbyde folk hvis du ikke har penge? Du har måske arbejdet indenfor et felt eller er uddannet til noget, som du kan hjælpe dem med? Din onkel kan måske skaffe billetter til en fodbold kamp? Du kan måske tilbyde din tid eller hjælpe med at reklamere for noget? Eller har produkter du kan give? Vær fræk som en slagterhund indenfor lovens rammer. Og vær generøs! Giv. Kig på hvad du KAN gøre, i stedet for at stresse over alt det du ikke kan. Et skridt fremad af gangen.

Disse redskaber er klart 4 af de 6 hovedårsager til vi er kommet nogenlunde igennem pandemien. Den 5. er vores hold: at jeg har de sejeste, hyggeligste amazoner ansat, der har kæmpet med mig og været samarbejdsvillige. Gjort deres job fantastisk under sindssyge forhold.

Den 6. Er dig og jer. Vores kunder der har støttet op, som har kigget vores katalog, hjemmeside eller produkter ude hos forhandlerne gennem, fundet produkter I har kunne se har kunne hygge om jer, og støttet os der igennem: tak!

Jeg elsker efterår – både ude og hjemme. En tid der får os til at gå lidt langsommere og mærke mere efter. “Gud, er det sådan her jeg har det? Det må jeg gøre noget ved.” Vi plejer os selv mere og hygger mere:)

Og vi har arbejdet på at lave de produkter, der sørger for det bliver dit mest behagelige, bløde, lune og hyggelige efterår! Joggingtøjet der har den blødeste foring, og med en lille fin mental påminder, om at vi skal være søde ved os selv. De lækreste strømper i alt fra uld til glimmer der vil kramme dine fødder hver morgen. Den blødeste strik du vil se ubesværet lækker ud i, du ved: “Åh mig?! Jeg er da bare hoppet i den her løse kjole og et par støvler, og ligner en million alligevel”. Nattøjet der får den barnlige glæde frem i dig, mens du sidder og drikker kakao og ser din yndlingsfilm. Skoene der vil gøre hvert skridt lettere og mere behageligt. Overtøjet der vil gøre det lige så lækkert at gå en tur, som at ligge under dynen. Og huerne og halstørklæderne i alle farver og sammensætninger du kan drømme om og til fabelagtige priser. 

Produkterne kommer løbende her på siden og hos vores forhandlere – skriv endelig til os hvis I har spørgsmål. Jeg håber inderligt på at kunne få lov til at hygge om dig dette efterår! Gå endelig på opdagelse i alle kollektionerne og få bestilt dine favoritter her.

Hav et hyggeligt efterår!


Kram 
JZ

 

2 kommentarer til “Læs Julies ærlige fortælling om et hårdt 2020 og hvordan hun har hygget sig vejen igennem!”

  1. Brian Giovanni

    Jeg kan ikke sætte mig ind i hvor hårdt et slag det har været. Men du har grebet det stærkt an. Og jeg har en kone der er ultra glad for de produkter fra jeres efterårskollektion som jeg har købt til hende. Så tak for at I klarede den. I keep supporting!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!