Eksklusivt hygge-interview med Medina

God sovs, mobil-fri, selvpleje og kakao med espresso shots er nogle af Medinas favoritter, når det kommer til hygge. Læs den legendariske sangerinde og forretningskvindes svar på vores 6 hyggespørgsmål, her på Cozy Universe!  (Interviewet er foretaget før Coronakrisen).

Hvad er hygge for dig?

Hygge for mig er først og fremmest at være i stand til at nyde sit eget selskab, uanset hvor man er. Jeg lever et liv med utrolig meget ventetid samt kørsel og flyvetider… Her har jeg lært at trives ved den ro det bringer med sig. Jeg har mine små rutiner Til et hvert backstagerum, hotelværelse og tour bus. Jeg er god til at hygge mig og jeg glemmer tit tid og sted midt i det hele.

 

Hvordan skal du hygge i dag?

I dag har jeg hygget mig i øvelokalet med mit band, ved at spise præcist den frokost, vi har lyst til. Det er koldt, så elsker varm kakao med espresso i og den kan jeg hygge mig længe med, da jeg kun drikker den lunken i mange små sips. Jeg er generelt en der hygger med alt, hvad jeg laver, da alle steder næsten er min arbejdsplads og jeg elsker det!

 

Hvordan arbejder du mod burn-out?

Jeg er god til at lægge mobilen væk samt ignorere indkomne beskeder… Jeg er god til at hygge om mig selv og trække stikket, når jeg kan mærke, at presset nærmer sig fysisk i min krop. Det har jeg måtte lære på den hårde måde, men jeg er nu ret glad for det den dag i dag. Jeg siger fra og lytter til min krop!

 

Hvis du ikke må sige jul, hvad er så den mest hyggelige tid på året?

Alle de resterende dage på året! Eller alle årstider, og jeg sætter pris på alt, hvad det bringer. Foråret kommer altid med drømme, sommer med ro, efteråret kommer med god mad og selvopmærksomhed og vinter bringer os sammen.

 

Hvordan hygger du om dig selv dagligt?

Altsåååååå… Det lyder sgu nok lidt for meget … Men jeg elsker mit liv, sætter pris på de små ting og det gør bare, at jeg hygger mig i stort set alle situationer.

 

Yndlings hygge-spise?

Jeg er ret glad for mad generelt, må jeg indrømme! Men en god sovs er jeg især glad for!

 

(Hvor kan man følge dig?)

@officialmedinamusic
@wellexir

@saqinaessentials

 

ejer af:

www.wellexir.com

www.saqinaessentials.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!