Find den helt rigtige julegave til din mormor, søster, mor, veninde….

Lad os hjælpe dig med at få styr på julegaven til din mor, søster, veninde, mormor eller en anden du holder af. Vi har samlet de fineste og hyggeligste bud herunder:

 

 1. Denne ultra fine morgenkåbe er et must-have til dit efterår og din vinter! Kåben er inspireret af vattæpper, som JZ brugte til at sove lur med som barn SUNDAYS robe, 1.200 kr. Find den her.
 2. Det lækreste klassiske halstørklæde i smukke farver. HIGHLAND halstørklæde støvle, 399 kr.. Find dem her.
 3. Den blødeste cardigan i det lækreste mohairuld. OH SO SOFT cardigan, 999 kr. Find den her.
 4. Vi er vilde med disse praktiske og bløde ‘ekstra’ ærmer! Håndvarmerne gør et comeback i modebilledet, og tillader dig at kunne bruge dine fingre, mens de holder dig varm. Brug dem under jakken, eller til et løst bluseærme som en fin og lun detalje. EXTRA SLEEVES håndvarmere. 199 kr. Find dem her.
 5. Mette halstørklædet er opkaldt efter Julies egen mor og er i ligeså skøn kvalitet som hun er! Kun 399 kr. Find det her.

 

 1. Vores mest populære serie, COMFORT. COMFORT dress er ultra behagelig med det blødeste for indeni. 599 kr. Find den her.
 2. Den ultimative boho-hue i 100% lækker uld. Det løse look gør, at frisuren ikke klasker helt sammen. Turen i skoven, eller bare vejen til og fra arbejde, bliver garanteret lettere med denne lune hjælper om dit hoved og dine ører. WARM AND COZY hue, 399 kr. Find den her.
 3. Cozy har det største og bedste udvalg af lækre kvalitetsstrømper. Find dem her.
 4. HOME SPA serien består af make-up pung, toilettaske og sovemaske I 100% økologisk bomuld og med det fineste design. Find dem her.
 5. Overskriften for vores COZY CLASSIC tørklæder er: utrolig blødhed! Beskyt hals og nakke mod vinterkulden på mest behagelige vis. Og psssst: til denne pris, kan du shoppe alle de farver du lyster af vores COZY CLASSIC tørklæder!! Kun 299 kr. Find det her.

 1. Prøv lige at forestil dig hvor behagelig din mors dag bliver i denne strikkjole i mohair-blend… Ultra let, smyger sig klædeligt om din krop alle de rigtige steder og ja: meget blød! OH SO SOFT kjole, 1.099 kr. Find den her.
 2. Sååååå lækker, elegant og fantastisk at gå i! Vi er vilde med denne klassiske støvle med stretch ved læggen, så alle smukke størrelser og former kan være med. COZY CLASSIC STRETCH støvle, 1.699 kr. Find dem her.
 3. Cozy har et stort udvalg af klassiske og lækre accessories. Hjælp mor med at gå vinteren lunt i møde med en blød hue og handsker. Se hele udvalget her.
 4. Cozy har det største og bedste udvalg af lækre kvalitetsstrømper. Find dem her.
 5. Mette halstørklædet er opkaldt efter Julies egen mor og er i ligeså skøn kvalitet som hun er! Kun 399 kr. Find det her.

 

 1. Vores nye nattøjsserie er i 100% økologisk bomuld og fuldstændig fortryllende behageligt at være i! SUNDAYS nattkjole, 599 kr. Find den her.
 2. Tørklædet ’Selma’ er opkaldt efter Julies egen lillesøster – der er vild med tørklædet! SELMA tørklæde, 199 kr. Find det her.
 3. Gør hverdagen lettere og få bestilt hue, handsker og halstørklæde på een og samme gang i vores COZY AND EASY sæt. Designet er enkelt og skønt, og vil gå til hvad end du tager på. Sættet er i en lækker uld-kvalitet. COZY AND EASY sæt, 599 kr. Find det her.
 4. Vi ved det allesammen: af en eller anden mærkelig årsag forsvinder ens hverdagsstrømper altid… Få fyldt sokkeskuffen op med de bedste af slagsen: Cozy glimmerstrømper! 1 par 40 kr. 3 par 100 kr. Find dem her.
 5. Det er ikke for sjov, at vi kalder den WALKING ON AIR. Vores blødeste, mest ‘bouncy’ sål og det lækreste design. En ny klassiker til din garderobe! 1.299 kr. Find dem her.

2 kommentarer til “Find den helt rigtige julegave til din mormor, søster, mor, veninde….”

 1. Hej.
  På billedet “hygge smartphone handsker – grå” har modellen et meget stort tørklæde på.
  Tørklædet kan jeg desværre ikke se nogle steder og ej heller hvad det koster. Hvor finder jeg det ?

  1. Line, Cozy by JZ

   Kære Elisabeth. Det er desværre et tørklæde der ikke kom med i kollektionen. Dog kommer der mange lækre halstørklæder til næste efterårskollektion og også nogle med lommer i som det på billedet 🙂

   God dag til dig.
   Kh Line, Cozy

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!