Fryser du ofte om fødderne? 10 tips til at holde dem varme

Vælg det rette fodtøj

Der findes rigtig meget fodtøj, der ikke indeholder nogen form for isolering. Så når det er køligt uden for, bør du vælge sko, der er varme. Vælg altid et materiale, hvor foden kan ånde, så kroppen selv kan regulere temperaturen.

Brug sokker, der holder på varmen.

Er du en af dem, der benytter de samme sokker hele året rundt, så er der en god grund til, at du får kolde fødder. Der er ingen isolering i bomuldssokker, da de absorberer sved og holder på fugten. Brug derfor gerne uld, når du vælger dine sokker til de kolde måneder, da de lader huden ånden mens de isolerer godt om fødderne.

Brug en termosål i dine sko

Er dine sko ikke isoleret nok, trækker kulden op gennem skoen og ind til dine fødder. Brug derfor en termosål til at holde på varmen.

Brug hjemmesko

Bløde og varme hjemmesko i et åndbart materiale, kan virkelig gøre underværker, hvis der er fodkoldt hjemme hos jer. Gør det derfor til en vane altid at have hjemmeskoene stående klar.

Tag et varmt fodbad

Hvis du har brug for øjeblikkelig virkning, så kan vi virkelig anbefale et dejligt varmt fodbad. Det giver også en anden form for velvære. Sæt dig ned og nyd en afslappende og varm stund.

Giv fødderne massage

Sæt dig ned og giv dine fødder en grundig massage, da det øger blodcirkulationen. Måske du er så heldig at have en kæreste, der gerne vil hjælpe.

Drik dig varm

Lav en kop varm te, og drik gerne flere om dagen for at få varmen indefra. Pift det lidt ekstra op og tilføj forskellige krydderier som ingefær, kanel eller chili.

Få varmen med koldt vand

Det lyder måske underligt, men det virker. Tag en balje med meget koldt vand og en med varm. Sænk først fødderne ned i det varme og derefter i den kolde. Skift efter 30 sek. og gentag dette nogle gange. Det øger blodcirkulationen og giver dig en varm fornemmelse.

Hold kroppen varm

Glem ikke resten af kroppen, for hvis den er kold, er dine fødder det med garanti også. Sæt dig foran pejsen, eller blot omsvøb dig selv i et varmt tæppe.

Husk huen

Meget af vores kropsvarme forsvinder gennem hovedet. Derfor kan det være en god idé at iføre dig en hue, for at holde kroppen varm og derved give bedre forudsætninger for dine kolde fødder også.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

VIND ET GAVEKORT PÅ 2000 KR.!

• Forkæl dig selv med de hyggeligste Cozy produkter - du har fortjent det!

• Kan bruges på alle vores webshop varer.

• Vinderen trækkes 1. Maj 2020

DELTAG NEMT

NU OG HER!

Pssst: du bliver samtidigt tilmeldt vores populære Club Cozy nyhedsbrev!

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!