BALANCE tanktop (1)

8 geniale hyggeråd, når det er ‘den tid på måneden’

Kære kvinde,

Det er måske ved at være den tid på måneden igen, hvor du bare gerne vil ligge i fosterstilling på sofaen, mens følelserne får lov til at få frit spil.

Hos team Cozy by JZ, har vi fundet de bedste hyggeråd frem til dig, der gør det hele lidt nemmere at komme igennem ugen på.

1. Accepter dine følelser.

Du er måske en af dem, der bliver overvældet af følelser, når det er ved at være tid. Accepter dine følelser og at det er sådan, at du har det, når hormonerne får frit spil. Giv evt. en lille ”advarsel” til kæresten om, at følelsesmonsteret snart indtræder. Det kan gøre jeres forhold så meget nemmere, hvis manden er lidt forbedret.

2. Gå tidligt i seng.

Når kroppen er udhvilet, klarer den bedre dagens udfordringer. Har du svært ved at falde i søvn, så slap af. Læs en bog, frem for at stimulere hjernen med indtryk fra mobilen. En bog kan være ret meditativt, da du lukker dig inde i dit eget lille univers og på den måde afkobler mentalt.

3. Spis når du er sulten.

Tom mave og menstruationskramper er bare ikke en god kombination. Sørg derfor for at spise en god, nærende og mættende morgenmad. Hav gerne lækre snacks med i tasken, hvis du er på farten. På den måde undgår du at blive hangry.

4. Find hyggetøjet frem.

Under din menstruation kan du blive mere oppustet end du plejer. De stramme jeans og trøjer er det sidste vi som regel ønsker at klemme os ned i. Hop derfor i dit behagelige og bløde hyggetøj, lige så snart at muligheden melder sig. Vi har et blødt udvalg ventende på dig her!

5. Drik varme drikke – uden koffein.

Når kroppen er lidt mere træt og øm end normalt, kan varme drikke virkelig skabe en rar fornemmelse! Dog bør du undgå koffein, da det kan forværre dine menstruationssmerter. Lav i stedet en kop varm urtete, der varmer maven indefra. Kamille- og mynte the er især hjælpsomme.

6. Tag et langt varmt bad og afslut med olie.

Skab en wellness følelse på badeværelset. Tænd nogle levende lys, og sæt din yndlingsmusik på mens du lige skruer lidt ekstra op for det varme vand. Lad kroppen blive gennemvarm og mærk, hvor afslappende det hele følelse bagefter. Afslut med at massere din krop i lavendelolie (stol på os!) og hop herefter i dit mest behagelige tøj.

7. Find varmepuden frem.

En varmepude under sin menstruations gør virkelig underværker, da varmen får din krop til at slappe af. Vælg en varmepude, der er blød og lækker, og som du får lyst til at kramme ekstra meget. Tro os, det er et ’must have’ i hjemmet.

8. Rens energierne i hjemmet.

Humøret og energierne omkring dig kan foretage nogle kraftige udsving, når det er den tid på måneden. Hvis det er noget du kender til, kan du prøve at brænde urter af – Læge salvie, der er kendt for at rense energier og frembringe ønskede energier. Duften er ligeledes fantastisk og giver en indre fornemmelse af velvære.

Husk altid at udvis kærlighed og forståelse til dig selv, som du ville til din bedste veninde – også når du har din menstruation. Måske endda særligt der.

Healende tanker
Julie & Team Cozy by JZ

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!