Hyggetips til dig, der keder dig derhjemme

Vi befinder os alle i en speciel situation i øjeblikket. Flere bliver hjemsendt i karantæne og andre vælger frivilligt at lade sig isolere i minimum 14 dage. Tiden kan føles som uendelig lang og man kan derfor blive lidt idéforladt i forhold til, hvad tiden skal bruges på…

Men det er netop nu, at du har mulighed for at gøre alle de ting, som du normalt ikke når i den almindelige hverdag. Vi sender dig derfor 8 tips til, hvad du kan bruge den ekstra tid på. Så GRIB CHANCEN og lad dig inspirere her.

1. Læg mobilen væk, sluk fjernsynet og spil et gammeldags brætspil.

Der er Corona alle vegne, selv mobilen og tv’et har fået det. Derfor kan det være tiltrængt at ”holde lidt fri” og tænke på noget andet. Læg derfor mobilen på sikker afstand og sluk fjernsynet og find et godt gammeldags brætspil frem. Det er hyggeligt og nærværende og får jer til at glemme alle samfundets problemer for en stund.

2. Hjemmespa

Den normale hverdag er som regel rigtig travl og hektisk. Derfor kan du nu udnytte at have tiden til at forkæle og hygge om dig selv lidt mere end normalt. Lav et fodbad, læg ansigtsmaske, omfavn håret i en nærende hårkur og læg ny neglelak. Hvis du føler dig godt tilpas har din krop det også meget bedre.

3. Gå en tur

Frisk luft gør godt. Så gå en tur i naturen, hvor der ikke er så mange andre mennesker. Hvis solen skinner er grunden til at komme ud jo kun endnu bedre, da D-vitamin har en positiv effekt på vores immunforsvar. Her kan du med fordel tage en coffee-to-go med i hånden, hvis turen skal være lidt ekstra hyggelig.

4. Hjemmebag

Findes der noget hyggeligere end duften af hjemmebagte boller? Dog kan det i disse tider være svært at få fat i gær, så køb evt. færdigblanding med gær. Er du mere til det søde, så kan du jo også med fordel bage en kage. Er overskuet i top, så bager du da begge eller flere dage i træk.

5. Læs en bog

En anden måde at få tankerne væk fra den virkelighed, vi netop befinder os i, er ved at finde den bog frem, som vi aldrig fik læst. Fordyb dig derfor i et helt andet univers, og lad tankerne forsvinde fra den samfundskrise, vi hører konstant om.

6. Sørg for hyggetøj og hjemmesko

Når nu man alligevel skal tilbringe tiden derhjemme, kan man lige så godt have noget tøj på, man føler sig afslappet og komfortabel i.

Se vores Cozy udvalg her

7. Hjemmebiograf

Dagene kan godt føles lidt grå og lange, så vend det til noget hyggeligt i stedet. Lav en hjemmebiograf med alt, hvad der skal til, popcorn, sodavand og slik. Lej evt. en film online for at gøre det mere realistisk. I kan også hente jeres dyner, for er gøre det ekstra hyggeligt.

8. Gør ting du ellers aldrig får ordnet

Det virker måske ikke som det hyggeligste, men der kan være en enorm tilfredshed ved at nå de ting, man normalt aldrig når. Så måske er det på tide at få sorteret ud i tøjskabet, sat papirerne i mapper eller få flyttet om i stuen og prøve nye indretningsmuligheder af.

2 kommentarer til “Hyggetips til dig, der keder dig derhjemme”

 1. Tina Jørgensen

  Rigtig gode indlæg men hvad med os, der bor alene og er fysisk alene – til trods for FaceTime, Teams møder via pc osv. Så kan det godt være ensomt

  1. juliezangenberg

   Kære Tina!
   Tak for at kommentere<3 Der er et par af punkterne, man også kan lave selvom man bor alene, men vi forstår hvad du siger, og går i tænkeboks med at lave en artikel for mennesker i karantæne for dem selv.
   I mellemtiden håber vi, at du får det bedste ud af denne udfordrende tid, og hygger om dig selv så meget som muligt!:)
   Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!

VIND ET GAVEKORT PÅ 2000 KR.!

• Forkæl dig selv med de hyggeligste Cozy produkter - du har fortjent det!

• Kan bruges på alle vores webshop varer.

• Vinderen trækkes 1. juni 2020

DELTAG NEMT

NU OG HER!

Pssst: du bliver samtidigt tilmeldt vores populære Club Cozy nyhedsbrev!

Vi trækker vinderen d. 1. juni 2020