Julegaver til lillesøster

Mangler du julegaven til din søde lillesøster? Cozy har et stort udvalg af lækkert hyggetøj, accessories og sko som du kan forkæle hende med.

  1. Vores nye nattøjsserie er i 100% økologisk bomuld og fuldstændig fortryllende behageligt at være i! SUNDAYS nattkjole, 599 kr. Find den her.
  2. Tørklædet ’Selma’ er opkaldt efter Julies egen lillesøster – der er vild med tørklædet! SELMA tørklæde, 199 kr. Find det her.
  3. Gør hverdagen lettere og få bestilt hue, handsker og halstørklæde på een og samme gang i vores COZY AND EASY sæt. Designet er enkelt og skønt, og vil gå til hvad end du tager på. Sættet er i en lækker uld-kvalitet. COZY AND EASY sæt, 599 kr. Find det her.
  4. Vi ved det allesammen: af en eller anden mærkelig årsag forsvinder ens hverdagsstrømper altid… Få fyldt sokkeskuffen op med de bedste af slagsen: Cozy glimmerstrømper! 1 par 40 kr. 3 par 100 kr. Find dem her.
  5. Det er ikke for sjov, at vi kalder den WALKING ON AIR. Vores blødeste, mest ‘bouncy’ sål og det lækreste design. En ny klassiker til din garderobe! 1.299 kr. Find dem her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!