Julie & Andreas er forlovede!

Cozy by JZ’s direktør og medstifter, Julie Zangenberg, blev mandag den 15. juni forlovet med hendes kæreste gennem 3,5 år; Michelin Chef Andreas Bagh. Parret ønsker at nyde denne tid så privat som muligt, men vi har fået Julie til at besvare nogle få spørgsmål til Cozy Universe om den glædelige forening.

CU: Tillykke! Kan du dele lidt om hvordan frieriet foregik?
JZ: Tusinde tak! Ja, lidt kan jeg selvfølgelig. Det skete i mandags på vores ferie på Bornholm, i midten af en gul blomstereng på en klippetop og med små kalvekid omkring os. Haha, det var næsten for meget (kun næsten), og det mest romantiske jeg har oplevet. Andreas ved jeg elsker natur og ro – og god mad – så han havde sørget for picnic et helt øde sted med vintage Krug champagne fra 1988 (mit fødselsår), Rossini Beluga Caviar og fiskedunser fra Nexø Røgeri. Og så gik han på knæ lige pludselig…

CU: Blev du overrasket?
JZ: Ja! Jeg vidste, vi ville hinanden hele vejen, men jeg havde hverken set eller mærket dette komme nu.

CU: Skal du være hvid og traditionel brud?
JZ: Det hele er jo lige sket, så vi skal lige lande i det og finde ud af det hele. Men det bliver nok en blanding tror jeg. Enormt traditionel (og hvid brud) til at starte med til en kirkevielse, og så noget med nogle bare fødder i noget græs, pletter på kjolen og massere af dans til selve middagen og festen.

CU: kan du fortælle lidt om ringen?
JZ: Jeg kan fortælle, at det er den smukkeste jeg har set, og at den er ‘meget Andreas’, ment på den måde at den er så gennemført og med de fineste detaljer hele vejen igennem. Når han gør noget, så går han all-in. Men jeg vil også sige, at det ikke er den, der er det største. Det er dét, at han har bedt mig gifte mig med ham, og at jeg får lov at dele mit liv med mit livs kærlighed, elsker og bedste ven. Jeg føler mig ekstremt heldig og taknemmelig. Og forelsket.

 

Vi takker for svar og ønsker endnu engang mange gange tillykke til det nyforlovede par!

Team Cozy by JZ

 

Ved yderligere spørgsmål kontakt venligst Julies PR-agent Elisa Lykke.

elisa@elisalykke.dk

+452369 1117

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!