Julie er gravid!

 

Julie Zangenberg og Andreas Bagh venter deres første barn. Fødsel er sat til juni 2021.

 

Cozy by JZ afholdt i sidste uge photoshoot for sommerkollektionen 2021. Der fik vi lokket Andreas med på et billede, samt Julie og Andreas til en lille Q & A.

 

CU: Hvor langt er Julie henne?

Andreas: 3 måneder, hun skal føde til juni næste år.

 

CU: Hvordan har I det?

Andreas: fantastisk. Vi glæder os helt vildt til at møde den lille! Til at se den i øjnene.

 

CU: Hvordan har Julies graviditet været indtil videre?

Julie: Det har været en blanding, men føler overordnet jeg er sluppet billigt. Har haft en del kvalme og været ret udkørt, men har ikke været lænket til toilettet eller sengen (hvert fald ikke hele tiden) som jeg har hørt andre stakkels medsøstre har været. 

Andreas: Og så har hun lidt interessante madvaner…

Julie: hahaha, ja!

 

CU: Ja?! Har hun nogle cravings?

Andreas: Hvor lang tid har du? Blandt mange ting kan jeg nævne: ramen (nudler i suppe), grilled cheese sandwiches, mærkeligt slik, frisk eksotisk frugt, ting med chili, juices, cheeseburgers fra McDonalds.

 

CU: hvad med ventetøj Julie? Maven er ret stor allerede?

Julie: hahaha, den er vokset så hurtigt – og der ER kun een, vi har fået tjekket. Jamen faktisk har vi lavet en barselslinje hos Cozy, som vi kalder ‘Cozy Mommy’, der kan købes hos Babysam fra februar næste år. Den bor jeg i lige nu. Blandt andet den blå kjole jeg har på på billedet. Det skal jeg nok fortælle mere om senere. Derudover så stjæler jeg en del af Andreas’ tøj, fx skjorter og bluser. Wolford har også lavet nogle super lækre og hjælpsomme produkter.

 

CU: nogle gode råd til mænd med gravide kvinder Andreas?

Andreas: vær tålmodig og overbærende. Hjælp. Det er hende der har den hårde opgave. Nyd det. Se det sjove i situationerne.

Julie: Andreas har virkelig været fantastisk. Især mad (Andreas er Head Chef på Restaurant Marchal) har han sjovt nok været meget opmærksom på. Vores køleskab bugner. Man kan slet ikke stoppe ham. Der bliver lavet mærkelige juices kl 23.45 om aftenen, hvis det er det jeg ønsker. Og han er med til og indeover alt i forhold til min graviditet.

 

CU: Har du nogle gode råd til gravide kvinder, Julie?

Julie: 

1: Det har hvert fald været rart for mig, at fortælle folk omkring mig ret hurtigt, hvordan jeg havde det, og hvordan de kunne hjælpe mig. 

2: Træning og bevægelse har været dejlig for mig og for mit hoved og humør. Jeg vil anbefale at følge Sara Jin Smidt/Healthy Skinny Bitch (personlig træner og forfatter) på Instagram til inspiration eller høre hendes podcasts om graviditetstræning.

3: Akupunktur har fjernet kvalme for mig i op til flere uger af gangen.

4: Graviditet er ikke nødvendigvis let og rosenrødt, og der er absolut intet galt med dig, hvis du synes det er hårdt, usjovt og besværligt til tider. Tilgiv dig selv dit svingende humør, og mærk efter hvad der kan afhjælpe dig. 

Derudover så ved jeg jo bestemt ikke det hele endnu, det er stadig tidligt. Men det har indtil videre været nogle gode hjælpegreb for mig.

 

Tillykke til Julie & Andreas!

 

Se hele Cozy’s vinterkollektion samt hyggelige julegaveideér her

 

Kontakt ved yderligere spørgsmål eller forespørgsler:

PR agent Elisa Lykke:

Tlf.: +45 2369 1117

Mail: elisa@elisalykke.dk

 

Billede: Anja Ekstrøm –  https://www.anjaekstroem.dk

 

1 kommentar til “Julie er gravid!”

  1. Pingback: Nu viser Julie Zangenberg baby-bulen frem – Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!