Julie Zangenberg: “Hygge er den bedste kur mod stress”

Interview med Julie Zangenberg – Cozy by JZ CEO og co-founder, skuespiller og hyggeekspert

Julie stiftede Cozy by JZ, da hun havde en klar vision om at forkæle kvinder med lækre og kloge hverdagsprodukter i god kvalitet. Produkter der giver den helt rigtige hygge-feeling. Læs her interviewet med Julie, og find ud af hvordan hun selv prioriterer hygge i hverdagen.

Hvad er hygge for dig?

En kæmpe del af mit liv! Det er essensen i mit firma, og det er hvad jeg forsøger at få en masse af ind i min hverdag og mit liv, for at alt det hårde arbejde ikke bliver for meget, og for at det giver mening at arbejde så meget. Ren hygge er fravær af alt der er ubehageligt, og tilstedeværelse af masser af ro, mening, glæde og nydelse.

Hvordan skal du hygge i dag?

Jeg sidder med tæppe (vores FIREPLACE tørklæde) på og en lækker kaffe/kakao i kruset, imens jeg svarer på disse spørgsmål. Senere skal jeg se en gammel veninde til lasagne. Så hyggeligt!

Hvordan arbejder du mod burn-out?

Jeg er hele tiden bevidst om behovet for balance, for jeg har oplevet at brænde ud. Jeg bliver nødt til at tage fri en gang imellem, og så sørge for den tid rent faktisk er fri. Ikke fylde den med pligt-aftaler. Men istedet tid, hvor jeg kan stoppe, mærke hvad jeg har brug for, og så give dét til mig selv. Søvn er også en gamechanger, jeg kan meget mere når jeg får mine fast 7-8 timer. Derudover lever jeg forholdsvis sundt, så min krop kan holde til det pres der er på den. Og så er jeg jo hyggeekspert;) Hygge er den bedste kur mod stress! Når du hygger, gør du de ting der oprigtigt gør dig glad og giver dig ro. Det oplader dig på en hel særlig måde.

Hvis du ikke må sige jul, hvad er så den mest hyggelig tid på året?

Jeg synes jo, der er noget hyggeligt hele året, hvilket også er hvorfor Cozy har produkter året rundt. Men sommerferie er en af de hyggeligste tider. Glæder mig til fri, fjordrejer, kolde drinks og bål på stranden. Og til mindre tøj og mere sol på min hud. Efterår er også ultra hyggeligt.

Hvordan hygger du om dig selv dagligt?

Haha, hvor lang tid har du?! Jeg hygger MEGET. Jeg forsøger at gøre alle stunder jeg kan hyggelige. Både når jeg arbejder, og når jeg har fri. Det er vel egentlig bare et mindset omkring: hvordan kan jeg gøre denne situation så behagelig for mig selv som muligt. Påklædning er en god start i forhold til hygge. At klæde mig smart – men behageligt – er en stor ting for mig. Og så den gode mad… Jeg hygger MEGET med mad. Og mennesker der oprigtigt gør mig glad.

Yndlings hygge-spise?

Fried chicken. Pasta. God kaffe. Donuts. Gryderetter. Åh der er så meget. Har samlet favoritterne i min kogebog ‘Kærligheden til mad’, som du også kan finde her på Cozy’s side. 

Hvor kan man følge dig?

@juliezangenberg og @cozybyjz

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!