opskrift chiagrød

Mango-chiagrød opskrift

Jeg havde ikke den store lyst til eller interesse for chiagrød, de første mange gange jeg hørte om det. Prøvede det alligevel, men var stadig ikke solgt. Indtil min veninde og sundhedsguru, Nicole Punzi, serverede mig en fantastisk version og forklarede mig om den bedste tilberedning af chiagrød, og hvad den kan gøre af godt for din krop. 

I dag er jeg vild med chiagrød og laver en portion om ugen. Min helt enkle version er med kokosmælk, mandelmælk, vaniljepulver og chiafrø. Men her kommer min ultimative version, hvor jeg har pakket grøden med smag.  

  • 1 moden mango 
  • 3½ dl kokosmælk 
  • 1 dl mandelmælk 
  • 2 spsk honning 
  • 3 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kanel 
  • 1 tsk stødt nellike 
  • ½ tsk kardemomme 
  • 5 spsk chiafrø 

Blend alle ingredienserne på nær chiafrøene. Hæld massen i en skål.  

Tilsæt chiafrøene og rør grundigt rundt. Stil grøden på køl i ca. 30 minutter.  

Rør med en gaffel rundt i grøden og sæt den på køl igen. Du kan spise grøden allerede efter en time, men jeg kan godt lide at lade den stå natten over.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!

VIND ET GAVEKORT PÅ 2000 KR.!

• Forkæl dig selv med de hyggeligste Cozy produkter - du har fortjent det!

• Kan bruges på alle vores webshop varer.

• Vinderen trækkes 1. juni 2020

DELTAG NEMT

NU OG HER!

Pssst: du bliver samtidigt tilmeldt vores populære Club Cozy nyhedsbrev!

Vi trækker vinderen d. 1. juni 2020