Hyggetøj, selvpleje og comfort food til dig fra os!

Vi er hyggetøjsfirmaet Cozy by JZ.

Vi hjælper travle kvinder med at få mere velbehag, balance og glæde i deres liv – både fysisk og mentalt. Det gør vi gennem vores hensynstagende hyggetøj, accessories samt vores artikel- og opskriftside: Cozy Universe.

Vi ELSKER at hygge, især om dig!

Med vores direktør Julie Zangenbergs egne ord: 

“Vi kvinder gør og kan mere end nogensinde før. Det er fantastisk. Men det dertilhørende ekstra pres på vores kroppe og sind kommer med et vigtigt behov for at tage os bedre af os selv. Selvpleje kan være mange ting, men for mig er hygge en af de bedste og mest effektive måder at pleje mig selv på. Et produkt fra Cozy er hygge du kan tage på. Lad selvforkælelsen starte idag!”.

 

Det startede med en sok...

Med vores direktør Julie Zangenbergs egne ord: 

Cozy by JZ blev oprindeligt stiftet i vinteren 2016 af skuespiller Julie Zangenberg og tekstilmand Erik Rasmussen fra Viborg. Første møde handlede egentlig om at finde ud af, om de skulle lave sokker sammen. Efter mødet foreslog Julie, at de skulle meget mere end det. At de skulle skabe et helt hyggetøjsfirma, hvis hovedfokus var at lave ultra behagelige, hjælpende og smukke basis-produkter, der skulle gøre de travle kvinders liv nemmere. Cozy blev født. 

Det blev kærlighed ved første blik for Julie, der med det samme blev forelsket i arbejdet med Cozy by JZ! Det der især ramte hende var, hvad hun kunne se produkterne vakte i de danske kvinder: en glæde, og en selvkærlig påminder om vigtigheden i at stoppe op, mærke dem selv og hygge om dem selv. 

I 2019 var det tydeligt, at Julie arbejdede mere end fuldtid på Cozy by JZ, og drev firmaet som primus motor. Derfor blev Julie og Erik enige om at udskille Cozy by JZ i et selvstændigt firma med Julie som hovedejer, daglig leder og direktør. 

Cozy by JZ er idag i mere end 140 butikker Norden over. 

Julie og Team Cozy by JZ har hovedkontor og flagship store på Frederiksberg i Julies barndomskvarter, hvor de hver eneste dag arbejde for at bringe mere velbehag, balance og glæde i dit liv gennem hygge i fysisk form! 

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:
• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter
• Hygge-interviews med dine favorit celebs
• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!