BEKYMRINGSDUKKER Noell Crystals

DKK 111,00

“Jeg tror ikke jeg er den eneste, hvis tanker kan stikke af og kredse alt for meget om mine bekymringer. Min mor gav mig en bekymringsdukke første gang da jeg var barn i en julekalender, og fortalte mig, at jeg skulle fortælle dukken min bekymring, og så ville den hjælpe mig med at bære bekymringen. Så fin en tanke både til voksne og børn. Så da jeg så at min favorit energi-redskabs forhandler, Noell Crystals, havde disse dukker, var jeg ikke i tvivl om, at vi måtte få nogle på Cozy shoppen. Få dem sendt idag til dig og dem du holder af. Hvem sagde “den perfekte værtindegave”?”

Kram Julie

 

Bekymringsdukker;

Smuk mulighed for at forære dig selv eller et barn du har kært fire smukke, håndlavede bekymringsdukker fra Guatamala i en rigtig god størrelse; kommer med en lille pose at opbevare dem i.

“Ifølge traditionen fra mayaerne fra de guatemalanske højlande, giver de børn, der er bange eller har mareridt, bekymringsdukker, inden de går i seng. Så lægger de dem under puden. Når de vågner op, er deres bekymringer væk.

Bekymringsdukker er utrolige stykker af en traditionel guatemalsk legende. Ifølge denne legende, hvis eksakte oprindelse er ukendt, bekymrer dukken sig om problemet i stedet for personen, så personen kan sove fredeligt” (citat www.udforsksindet.dk)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FV-0002 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BEKYMRINGSDUKKER Noell Crystals”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!