Kærligheden til mad

DKK 249,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): CZP-1400 Kategorier: ,

Kærligheden til mad og madlavning har altid været Julies store passion. Julies familie er mad tosser langt ind i sjælen, og selv bruger hun flere penge på mad, restaurantbesøg og køkkengear, end hun gør på sko og tøj. Julie slapper af i køkkenet, og hun elsker at lave lækker mad til venner og familie.

I “Kærligheden til mad” finder du et udvalg af Julies yndlingsretter – ca. 70 opskrifter til dagens måltider og til, når der kommer gæster. Det er mad helt uden tanke på kalorier, men også mad med omtanke. Julie mener, at vi har brug for begge dele i vores liv: Dekadent, uartig forkælelse, men også lækker sundhed. Julie prioriterer de gode råvarer, og hendes mad oser af både god smag og livsglæde – fra den supersunde morgenmad og de rustikke gryderetter til hjemmelavet pasta og lækre, syndige desserter. Samtidig har hun fokus på, at opskrifterne er så nemme at gå til som muligt.

En kogebog, der handler om kærlighed til livet – skrevet til alle, der ligesom Julie elsker mad og gerne til kunne lave den selv.

“Jeg er ikke udlært kok, og når jeg kan, kan du også”!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kærligheden til mad”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:
• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter
• Hygge-interviews med dine favorit celebs
• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!