SØVN KRYSTAL SÆTTET Noell Crystals

DKK 299,00

“Jeps jeg har disse ved min seng. Jeps min kæreste synes jeg er skør. Og jeps: jeg sover som en drøm! Noell Crystals er min go-to-woman når det kommer til energi-redskaber, og jeg er så glad for, at hun lader Cozy by JZ forhandle nogle af hendes herligheder.”

Kram Julie

 

Dette sæt er til dig, som ønsker smukke, højtvibrerende energiredskaber, der er gode at placere på dit natbord, under din pude, seng, eller have i hånden hvis du har brug for blid & kærlig hjælp, til en god, fredfyldt nats søvn.

Det blide & groundende søvn sæt består af en vanvittig smuk, stor poleret Ametyst, Lepidolit, Blonde Agat & en rund Hæmatit. Alle er energiredskaber som igennem historien er blevet brugt netop til at opløse tankemylder, få dig ud af hovedet & bringe lindring, så både din krop & dit sind kan give sig hen til søvnen. Søvn sættet kommer i en smuk økologisk bomuldspose – & egner sig også som en smuk, personlig gave til en du har kær.

Jeg har nævnt det før; Lepidolit er en af mine personlige favorit~sove~sten; læg dig i sengen lidt før du rent faktisk skal sove, placer den på dit tredje øje ~ & enjoy!

Som med alle andre sæt jeg har skabt, så er det ikke fast sortiment, og hvis jeg får det igen, er det ikke altid jeg kan matche både pris og sammensætning. So get your sleeping ‘pills’ if you know you need them.

Bemærk det er naturmaterialer, derfor er ingen “perfekt”, men har hver deres individuelle form, farvevariation & udtryk.

 

Varenummer (SKU): FV-0006 Kategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SØVN KRYSTAL SÆTTET Noell Crystals”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!