Vil du gerne lære at meditere? Få mine tips til at komme igang

Ugen er igang, og du føler dig måske allerede lidt presset? Lidt overvældet over arbejdsopgaverne? Lidt ærgelig over du ikke har mere tid med dig selv eller dem du elsker? Lidt svingende selvtillid? Vi forsøger tit at balancere det hele – uden at huske at balancere os selv. En gamechanger og et superwoman-redskab har for mig været meditation. Jeg ELSKER hvad det har gjort for mig. Og det er slet ikke så svært, tidskrævende eller fjollet, som man måske skulle tro.

Idag vil jeg dele mine personlige erfaringer med meditation og fortælle dig om to apps, som hjælper mig i min hverdag. Ja, teknologien kan faktisk også være din hjælper, når det gælder som at skabe ro og en bedre balance i en hverdag, hvor der er rigeligt at se til.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at der er gang i Cozy i øjeblikket og jeg og mit team har mange projekter og deadlines vi skal holde styr på. Derudover har jeg som de fleste andre også udfordringer i min fritid og en konstant dårlig samvittighed over at jeg ikke gør mere. Jeg kan i perioder også få grænsende til noget social angst. Jeg tænker, at de fleste af os kan genkende følelsen af et ukonstruktivt tankemylder i hovedet, der ikke altid er rart, og det er netop på disse tidspunkter vi kan opleve et ekstra stort behov for at få ro i hovedet og kroppen. Jeg prioriterer at meditere dagligt, hvor jeg kan give mine tanker ro og fokusere på at være i nuet. Det har haft en virkelig positiv effekt og givet mig energi til at fortsætte mit arbejde og liv i større balance og glæde. Måske kan min meditationsrutine inspirere dig til at komme igang?

NEM begynderguide til meditation: 
1. Jeg har sat en fast daglig alarm på min telefon til om eftermiddagen, som minder mig om at meditere. Vælg dit eget tidspunkt hvor du normalt kan blive lidt trist eller presset.
2. Sæt dig ned et behageligt sted, fx. på gulvet på en pude eller i din sofa. Sørg for at din ryg er rank og at du slapper af i kroppen.
3. Der er mange gode apps til guidet meditation. Altså en meditation, hvor du har høretelefoner i og bliver ‘instrueret’ af en dygtig meditations-instruktør i hvordan du skal gøre. En god måde at starte at meditere på er at bruge et guidet program fra en app. Mine to favoritter er CALM og UNPLUG i app store. Du kan vælge forskellige forløb, som afhænger af, hvad du ønsker at fokusere på. Det kan handle om at fokusere på ro, søvn, selvtillid, taknemmelighed mm. Meditationer har forskellige længder, så du behøver slet ikke at sidde i en time. Der er ned til 3 minutters meditationer og vejrtrækningsøvelser.

 

Måske du har fået mod på at prøve at meditere? Jeg udfordrer dig: mediter hver dag i en uge og se hvordan det påvirker dit liv. Det er magisk. God fornøjelse!

Pssst.. Har du set vores ‘Cozy life’ kategori på webshoppen? Her har jeg samlet nogle af mine favoritter, som hjælper til at skabe bedre balance i en travl hverdag – b.la. lækre olier, varmedunke og søvnkrystaller. Husk at prioritere og forkæle dig selv – det fortjener du! Find Cozy life her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 20% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!