Spring til hovedindhold
Fri fragt til pakkeshop på ordrer over 399 kr.✅ Afsendelse indenfor 1-2 hverdage🚚 Nem retur💌

Boganbefalinger til dit efterår 📔🍂🕯

Boganbefalinger til dit efterår 📔🍂🕯

Hej❣️

Jeg hedder Camilla, og er ambassadør for Cozy. Læsning har været min helt store passion lige så længe jeg kan huske. Det startede nok for alvor med Harry Potter bøgerne, som jeg begyndte at læse som 10-årig. Pt er jeg på barsel, men til dagligt arbejder jeg som jurist, og midt i en hektisk hverdag forsøger jeg at klemme bøger og bogsnak ind hver dag. Jeg læser de fleste genrer, men det er skønlitteraturen jeg altid og oftest vender tilbage til.

Hop i dit blødeste Cozy tøj - mine favoritter er alt Like butter og min Balance t-shirt, som sidder dejlig løst på min højgravide mave. Og find så en god bog frem. Her er hvad jeg vil anbefale:Det Brændende Blad af Katrine Engberg. Denne bog udkom sidste efterår og jeg læste den med lysets hastighed. Det er første bog i en ny krimiserie, hvor vi følger privatdetektiven Liv Jensen, der efterforsker et 3-årig gammelt mord, der aldrig blev opklaret. Den 10. oktober 2023 udkom efterfølgeren til bogen.

Endnu En Dag I Guds Skaberværk af Katrine Marie Guldager. Sidste år skrev KMG den skæve, rørende og socialrealistiske fortælling om Birgithe med th. Nu er hun tilbage med endnu en fortælling om en kvinde, der ønsker ændringer i sit liv. KMG skriver let, sjovt og tankevækkende - og så er romanen kort og passer perfekt til en travl hverdag.Det Var Altid Dig af Colleen Hoover. CoHo er en at mine go-to forfattere. Hun kan noget helt særligt med romantiske plots med underliggende alvorlige emner. Jeg anbefaler altid alle at læse Mørkt Bedrag og Minder Om Ham. Det Var Altid Dig er næste bog jeg skal læse, og jeg er spændt på hvordan CoHo vil sætte mig i moralske dilemmaer i denne mor-datter fortælling.

Alt Det Vi Aldrig Kom Os Over af Lucy Score. Denne bog har jeg læst SÅ meget om på bookstagram, og nu skal jeg endelig i gang med den! Det er slow burn romance, og første bog i en serie af tre bøger.

Knus fra @_litcami ❣️ 
Og hvis du læser nogen af ovenstående, så giver du lige besked, ikke? 
❣️

Din Kurv

Tak, fordi du kontakter os! Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Tak for din tilmelding Tak! Vi giver dig besked, når det bliver tilgængeligt! Det maksimale antal varer er allerede tilføjet Der er kun én vare tilbage at lægge i indkøbskurven Der er kun [num_items] varer tilbage at lægge i indkøbskurven