Mini-interview: Julie om graviditet og baby

Hvordan fandt du ud af, at du var gravid? 
– Det var en ønsket og planlagt graviditet, så vi tog en test så snart vi kunne, og stod derefter helt glade og skræmte, da den var positiv.

Hvordan delte I nyheden med jeres familier?
– Vi ventede, indtil vi følte os sikre i at baby ville blive der. Så fortalte vi det til mine forældre først, og derefter til Andreas far’s side af familien og derefter hans mors. Alle blev meget glade, og vi blev så rørt af at mærke kærligheden og glæden. Det er første barnebarn i familien, så det er helt nyt og spændende og stort og mærkeligt for alle. En lidt sjov ting, var, at jeg og Andreas ville fortælle det samlet til mine forældre, men Andreas skulle lige køre aftenservice på restauranten, så jeg skulle spise alene med mine forældre og se Vild Med Dans, før han kunne komme. Nøj, jeg skulle bruge mit bedste skuespil overfor dem indtil han kom – var helt rundt på gulvet, hahaha.

Hvordan vil du beskrive din graviditet?
– Jamen i forhold til hvad man hører kvinder kan komme igennem, så har min været ’nem’. Jeg har ikke kastet op eller fået bækkenbundsløsning eller andet i den dur. Men har være udkørt, haft kvalme og haft besværet af en stor mave allerede fra 2. måned af graviditeten. Men lærer ikke før man bliver gravid, hvor besværligt det egentligt er at være gravid – selv i en ’nem’ graviditet. Det er sgu ikke ’nemt’. Kæmpe respekt for kvinder der går det igennem, samtidigt med at leve et forholdsvis normalt liv med arbejde og andre aktiviteter. Dog en stor belastning, som jeg stadig er taknemmelig for. Ved at der er kvinder der kæmper med at blive gravide. Synes bare også det er ok, at vi taler om, at det altså er svært at gøre det hele på en gang.

Hvordan har det været at være gravid i en tid med corona?
– Det har været lidt begrænsende, at man ikke har kunne se så mange mennesker og ‘fejre’ sin graviditet. Og bekymringerne om hvad Corona ville kunne gøre ved baby og manglende info har været udfordrende. Men den største udfordring har været, at der selvfølgelig har været en masse udfordringer for min virksomhed, som mange andre også har haft, og at jeg derfor ikke har kunne have al den fritid og ubekymret-hed (er det et ord;D) jeg kunne have drømt om. Det har medført nogle svære dage med dårlig samvittighed overfor det lille menneske i maven – allerede… Men Corona har samtidigt gjort at Andreas har haft mere fri, så vi har kunne være mere sammen under min graviditet, end vi havde forestillet os. Han har virkelig været en kæmpe hjælp. Bare det, at der har været nogen at tale med og kunne hjælpe med aftensmad og huset. Det har været guld værd.

Hvad var det første stykke graviditetstøj du købte?
Det var at bestille hele COZY MOMMY (vores nye ventetøj) hjem til mig selv! Havde undersøgt på forhånd hvad der var på markedet, og synes der manglede noget der både så lækkert ud designmæssigt og som var i en god kvalitet – så det lavede vi:) Er især vild med LIKE BUTTER og CASUAL CHIC serierne.

Har I styr på det praktiske med babyindkøb osv.?
Jeg synes vi er godt med. Vi har et samarbejde med Babysam, der også forhandler vores ventetøjslinje COZY MOMMY, og de har hjulpet mig med rådgivning om ALT – vi vidste ingenting! Så det har været en kæmpe hjælp med dem, og har gjort det så nemt for os bare at have kunne købe alt hos dem. PS: en ret vild oplevelse at handle til den lille. Så bliver det virkelig virkeligt. Vi skal have et barn… Og det kommer til at skulle sove i den her seng. Wow!

Hvilke tanker gør du dig om tiden efter at du har født?
Jeg glæder mig helt vildt! Glæder mig til at være med den lille og Andreas og at vi endelig skal holde babyen og lære den at kende. Derudover er jeg spændt på, at jeg ikke får den lange barsel, og skal finde en balance mellem at drive min anden baby: Cozy, og være en god og tilstedeværende mor på samme tid. Det bliver da klart en udfordring, som jeg tænker over og forsøger at forberede mig til sammen med Andreas. Vi er jo to mennesker der skal have et barn;)

Vil I dele kønnet? 
Vi skal have en lille dreng til juni!

Har i fundet på et navn til baby?

Vi har en ‘arbejdstitel’, som vi kalder det. Men vi holder det for os selv indtil vi har mødt ham og er sikre.

 

Se hele kollektionen (inkl. alle COZY MOMMY produkterne) her.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FÅ 15% RABAT

PÅ DIN FØRSTE ORDRE

SEND MIG NU, TAK!

BONUS: Du modtager samtidigt adgang til:

• De lækreste – og nemmeste – comfort food opskrifter

• Hygge-interviews med dine favorit celebs

• Livsændrende selvpleje tips

*du bliver tilmeldt Club Cozy nyhedsbrev!